Rozvody

Rubrika pro hledání řešení na Vaše problémy.
ČERT_z_Bx
Kontaktovat uživatele:

Re: Vymění mi tu někdo rozvody?

Příspěvek od ČERT_z_Bx »

Každej normální člověk toho má už v pátek plný zuby, a jestliže bude dělat v sobotu, tak spíše na svým, jelikož přes týden si na to tak maximálně objednal matroš a nezbyl mu čas. Navíc hodně na to kvaltuješ, nevím jak ty, ale většina lidí plánuje dopředu a tak zadávat ve čtvrtek poptávku na sobotu, to mi přijde jako hodně pozdě. Zkus zavolat na 724882999 ale nevím. je to moc na fofr, naopak do Prahy to máš kousek a Dědka snad ukecáš.
Xantia x1, 1.9tD, lahvově zelená, combi, park. asistent, Gprs dozor, tempomat
donlines

Příspěvek od donlines »

Jsem si toho vedom, ale cely tyden jsem stravil hledanim servisu a ted uz zbylo jen napsat sem :-(
Citroen Xantia 2.0HDI 66kW rv.2001
donlines

Příspěvek od donlines »

Tak jsem nakonec sehnal autoservis Čížek v Českých Budějovicích 8-) . Má otevřeno Po-Ne 8:00 - 20:00. Pecka :)
donlines

Příspěvek od donlines »

Táákže mám po výměně a spokojenost. Jen mi tam něco popískává za studena :? . Měnila se komplet sada, řemenice, pumpa a kladka příslušenství. Nemůže to být jen drážkový řemen když měl něco najeto na staré řemenici a teď jede na nové?
zombeek
Kontaktovat uživatele:

Rozvodová sada příslušenství - cena

Příspěvek od zombeek »

Ahojte,
chci si nechat udělat rozvody a rozhodl jsem se i pro kompletní nový rozvod příslušenství od SKF. Co mě zaráží je vysoký cenový rozptyl - od 2848 Kč zde po 4266 Kč zde (nehledal jsem, kde je nejdražší).
Je u toho levného nějaké riziko, že to třeba bude padělek, nebo naopak ty dražší jsou pouze předražené? Díky za každý názor.
X2 Break 1.8i 16V Gris Quartz 05/1998 ABS/klima/tažné : Obrázek
DukeVanZoom

Re: Rozvodová sada příslušenství - cena

Příspěvek od DukeVanZoom »

Proc nekoupis sadu zde?
http://www.autodilyhulin.cz/216-rozvodove-sady
Mas ji tam za 1600 nebo 1900 (nevim ktera je spravna), usetris hromadu penez......
SKF nebo Ruville, mas uplne jedno....

PS: bys neveril, koli maji prodejci marzi na dilech.. nekdy je to daleko, hodne daleko za 100%....
Xantia II '99 Break HDi Exclusive
Obrázek
pepe276
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepe276 »

DukeVanZoom píše:Proc nekoupis sadu zde?
http://www.autodilyhulin.cz/216-rozvodove-sady
Mas ji tam za 1600 nebo 1900 (nevim ktera je spravna), usetris hromadu penez......
SKF nebo Ruville, mas uplne jedno....

PS: bys neveril, koli maji prodejci marzi na dilech.. nekdy je to daleko, hodne daleko za 100%....

Přesně tak. Vím, že Autobenex nakupoval věci cca za 40 % ceny, za kterou ti to pak nadělili na krámě. To vychází marže cca 150 %, to je slušný, ne? Ostatní prodejci na tom nebudou jinak...chápu, že je to živí, ale vodsaď až podsaď, vydělávat, ale neokrádat!
Za korunu koupím, za dvě prodám, ani procentíčko z toho nemám :D :D :D
Člověk, který se celý život motá kolem ložisek mi říkal, že třeba SKF už taky není to, co bývalo. Kvalitní jsou, ale dneska je to spíš už jen hodně předražený jméno a doporučoval mi koupit třeba japonský ložiska Nachi-vynikající a za lepší cenu, než SKF.Držel jsem se jeho rady a nelituju.
Bobo má dobrý ceny, kup to u něj.
Naposledy upravil(a) pepe276 dne ned 07. říj 2012 14:06:12, celkem upraveno 2 x.
X1 1.9TD Break 66kW, klima, ABS, r.97
Jumpy 1.9TD 68kW, r.97
BX 1.9D 51kW, r.93
PaM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaM »

Ty rozvodové sady z Hulína jsou bez vodní pumpy . Pořídím komplet rozvody ve značkových dílech na uvedený typ 1.8 16v i s vodní pumpou jinde a lépe za cca 2000 - 2200,- ŽÁDNÝ činský, polský, či jiný šmejd ... Kdo má zájem ať mi napíše, nebudu tu dělat reklamu. ;)

například takto ...
http://imageshack.us/f/90/zoombek.jpg/

nebo takto ...
http://imageshack.us/f/818/zoombek.jpg/

:idea:
Obrázek
zombeek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zombeek »

Díky za reakce, no já psal o sadě pro příslušenství. Rozvodovou sadu jsem našel od SKF za 1900, k tomu pumpa Graf za 640. Bobo má tu sadu od Ruville za 1880, takže v podstatě plichta. Pumpu Graf má za 725. Teď jsme měnil olej, sehnal jsem 5l Total Quartz 9000 za 520, Bobo má za 794. Kdysi dřív jsem od něj vzal rozvoďák (ještě nenasadil), poslal mi Goodyear, no ten byl tady na fóru později zcupovaný a doporučený Gates. Taky vzpěry zadních dvěří od něj nic extra, na začátku dole zvědají s obtížemi, a nakonci nahoře netlumí a třísknou dvěrma. No, takže asi tak - Bobo může schopný a se zkušenostma, ale není jedinný.

No hlavně jsem chtěl zjistit, jestli se za tou nižší cenou nemůže skrývat nějaký padělek, spíš to teda vypadá, že to prodává někdo, kdo má trochu rozum (a nemusí u toho živit velkou firmu). To, že si zavedení prodejci přiráží je jasné, že až tolik je pro mě překvapením, ale nedělám ani do aut ani do obchodu, proto se ptám tady :) Dělám si tedy závěr, že to, co jsem našel je OK, ale že jsou ještě výhodnější, stejně kvalitní, možnosti.

PaMe, to jsou fajn nabídky, ozvu se Ti.
X2 Break 1.8i 16V Gris Quartz 05/1998 ABS/klima/tažné : Obrázek
PaM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PaM »

no to si měl říct hned, že drážkovanej a příslušenství :lol:

to se dá pořídit za hubičku ... komplet vše za 1647,- ;)

http://imageshack.us/f/515/zoombekklin.jpg/
Obrázek
Odpovědět