Lexia - koupě
Lexia - koupě
Ahoj,
máte někdo tip na koupi lexie v3? Na netu je spoustu inzerátů od překupníků, případně i stránek sídlících v hodně nedostižných destinacích. Originál nevím jestli se dá sehnat (nevím zda originál jako takový je vůbec v prodeji pro běžné smrtelníky). Přemýšlel jsem o koupi přímo z Číny, ale prý taky není číňan jako číňan. Tak bych byl rád za dobré tipy.
máte někdo tip na koupi lexie v3? Na netu je spoustu inzerátů od překupníků, případně i stránek sídlících v hodně nedostižných destinacích. Originál nevím jestli se dá sehnat (nevím zda originál jako takový je vůbec v prodeji pro běžné smrtelníky). Přemýšlel jsem o koupi přímo z Číny, ale prý taky není číňan jako číňan. Tak bych byl rád za dobré tipy.
X2, 2.1Td Break 1998 Exclusive, Pack: Electricité, Froid, 5.57l/100km
Re: Lexia - koupě
Originální Lexie se koupit dá, ale není to sranda za 10 tisíc kačen. Ta se prodává už přímo nainstalovaná v NB, takže ji kupuješ i s NB. Neoriginální je asi jedno, kterou koupíš a kde.
Já ji kupoval tady asi za 3000 kačen:
http://www.cardiag.cz/cz/autodiagnostik ... -diag.html
Ale píšou, že ji nemají už v prodeji. A zatím mi fachá. Samozřejmě nelze aktualizovat a dělat určité úkony v programu, které potřebují připojení k PSA serverům (Flashovat ŘJ apod.), jelikož se jedná o černý software a HW je kopie. Ovšem když jsem projížděl PugClub, tak u neoriginálních interface psali, že se jim podělal nějaký čip a Lexia, resp. PP resp. DiagBox jim přestal jít. Pokud bys dělal nějaký zásah v ŘJ a toto by se stalo, tak z toho může být dost slušný průser (ŘJ jako těžítko).
Já ji kupoval tady asi za 3000 kačen:
http://www.cardiag.cz/cz/autodiagnostik ... -diag.html
Ale píšou, že ji nemají už v prodeji. A zatím mi fachá. Samozřejmě nelze aktualizovat a dělat určité úkony v programu, které potřebují připojení k PSA serverům (Flashovat ŘJ apod.), jelikož se jedná o černý software a HW je kopie. Ovšem když jsem projížděl PugClub, tak u neoriginálních interface psali, že se jim podělal nějaký čip a Lexia, resp. PP resp. DiagBox jim přestal jít. Pokud bys dělal nějaký zásah v ŘJ a toto by se stalo, tak z toho může být dost slušný průser (ŘJ jako těžítko).
Dnes:
CéPátá Berla 2.0 HDi/80kW 01'
XeMo Berla 2,1TD 99'
XeMo Berla 2,1TD 99'
Chlapci, jak rozchodit Diagbox na Windows 8?
Půjde to?
Půjde to?
X1 break, 96´ 1.8i
C4 Coupé, 1.6 HDi 110hp
Xsara Coupé, 1.8i
Xsara 1.6i
C4 Coupé, 1.6 HDi 110hp
Xsara Coupé, 1.8i
Xsara 1.6i
To vidím jako problém, protože je problém rozchodit DiagBox resp. Lexii/PP i na Vistách/7. Byť se to pár lidem povedlo (neuvedli ale jak), nevím jestli to nepodporuje až nejnovější verze DiagBox, která ale zas není kompatibilní s FW v černém interface. Mě osobně se to nepovedlo ani na těch Win7.
Proto používám Oracle VirtualBox (nebo použít jiný soft pro virtualizaci počítače) s nainstalovanými Win XP SP3. Ale to nevím, jestli vůbec půjde zas rozchodit ve Win8...
Tady je dost obsáhlá diskuse k PP/Lexii/DiagBoxu:
Odtud jsem veškeré info čerpal já.
Proto používám Oracle VirtualBox (nebo použít jiný soft pro virtualizaci počítače) s nainstalovanými Win XP SP3. Ale to nevím, jestli vůbec půjde zas rozchodit ve Win8...
Tady je dost obsáhlá diskuse k PP/Lexii/DiagBoxu:
Kód: Vybrat vše
http://www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=71067&page=88#pid1621475
Odtud jsem veškeré info čerpal já.
Dnes:
XeMo Berla 2,1TD 99'
XeMo Berla 2,1TD 99'
- milda67
- Kontaktovat uživatele:
co jsem se tak zajímal tak pod Vistama nejede lexia vůbec a pod w7 jede pouze ve VitrualBoxu a to prý hodně pomalu a nespolehlivě, jediné rozumné řešení prý je opravdu jen Win XP SP3.
Xa X2, 2,0 16V 1999
Xa X2 2,0 HDi, 80kw, 2000
C5 Break 2,2 HDi Exclusive 2004
Xa X2 2,0 HDi, 80kw, 2000
C5 Break 2,2 HDi Exclusive 2004
Což mě ve Win7 a VirtualBoxu s XP jede pěkně, ale ve všech Citroen servisech ještě jedou na XPčkách a mám za to, že když si člověk objedná ofiko Lexii/DiagBox/PP2000, tak že stejně dostane notebook s XPčkama. Ještě k nim asi nedorazil pokrok.
Je ale fakt, že ve VirtualBoxu mám totálně osekané XP (není v tom žádný "podpůrný" soft á la WMP, IE atd.), jde i o nastavení, kolik čeho bude VB ubírat (procák, RAMka, grafika). XP má relativně velké požadavky a ve VB jedou hodně blbě na slabších sestavách (např. Win7 na jednojádru 2 GHz, 2 GB RAM, integrovaná grafika s nainstalovaným VB). Proto i u svého dědečka (6 let notebook - 2,4GHz dvoujádro, 2 GB RAM, grafika nVidia 6400GS 256MB vlastní RAM, Win7Ultimate) jsem zvedal RAMku (na 3 GB , 700 MB bere Win7, dalších 700 MB s WinXP a něco na CitroenService + Diagbox), aby to trochu jelo.
Je ale fakt, že ve VirtualBoxu mám totálně osekané XP (není v tom žádný "podpůrný" soft á la WMP, IE atd.), jde i o nastavení, kolik čeho bude VB ubírat (procák, RAMka, grafika). XP má relativně velké požadavky a ve VB jedou hodně blbě na slabších sestavách (např. Win7 na jednojádru 2 GHz, 2 GB RAM, integrovaná grafika s nainstalovaným VB). Proto i u svého dědečka (6 let notebook - 2,4GHz dvoujádro, 2 GB RAM, grafika nVidia 6400GS 256MB vlastní RAM, Win7Ultimate) jsem zvedal RAMku (na 3 GB , 700 MB bere Win7, dalších 700 MB s WinXP a něco na CitroenService + Diagbox), aby to trochu jelo.
Dnes:
XeMo Berla 2,1TD 99'
XeMo Berla 2,1TD 99'
Jelikož jsem ještě neměl čas se tím pořádně zaobírat (včera mi přišel DiagBox, ale co čert nechtěl, odešel mi mezitím starý noťas a já jsem nucen rozjet diag na osmách). Virtual Box jsem ještě stihnul rozchodit. Ale mám problém se samotnou instalací DiagBoxu. Po výběru jazyka instalace lehne.
PS: Pokud možno, W8 nebrat.
PS: Pokud možno, W8 nebrat.
X1 break, 96´ 1.8i
C4 Coupé, 1.6 HDi 110hp
Xsara Coupé, 1.8i
Xsara 1.6i
C4 Coupé, 1.6 HDi 110hp
Xsara Coupé, 1.8i
Xsara 1.6i
Jo, když jsem Win8 viděl, tak jsem si řekl, že ani zadarmo... Ten nový styl vypadá šíleně... Zkus nainstalovat na jiném počítači, jestli je k dispozici, jestli to není instalačkou...
Dnes:
XeMo Berla 2,1TD 99'
XeMo Berla 2,1TD 99'
Tak už mi to maká. Dnes jsem napíchnul C4. Ale byla to makačka.
X1 break, 96´ 1.8i
C4 Coupé, 1.6 HDi 110hp
Xsara Coupé, 1.8i
Xsara 1.6i
C4 Coupé, 1.6 HDi 110hp
Xsara Coupé, 1.8i
Xsara 1.6i
Pánové,
umím předělat Váš kabel, aby makal s diagboxem a poid WIN7 a Vista bez virtuální emulace. Mám i aktualizace, ale není to zadara.
umím předělat Váš kabel, aby makal s diagboxem a poid WIN7 a Vista bez virtuální emulace. Mám i aktualizace, ale není to zadara.