Sbíhavost
Re: Sbíhavost
Ano. Na centimetry ano, třeba klackem nebo násadou od koštěte. Asi jako na jakémkoli autě. Pokud to chceš pořádně, musíš použít speciálnějsí nářadí a to asi nemáš. Takže servis?
X1 break, 96´ 1.8i
C4 Coupé, 1.6 HDi 110hp
Xsara Coupé, 1.8i
Xsara 1.6i
C4 Coupé, 1.6 HDi 110hp
Xsara Coupé, 1.8i
Xsara 1.6i
Ahoj,
Predchoziho prispevku si nevsimej, pokud nejsi z tech, kteri s kazdou blbosti litaji do servisu.Staci ti laserova vodovaha (delsi nez prumer kola), plocha pred a za autem (nejlepe vrata a zed v garazi), nejaky spalky na podlozeni vsech kol, pokud nemas kanal -je totiz pak nutne serizovat v jizdni poloze. Pak na plochy posvitit ze predniho i zadniho kola a poznacit si body.Podle namerenych hodnot pak serizovat. Delam to tak a na stk ok a gumy se sjizdeji rovnomerne.
Predchoziho prispevku si nevsimej, pokud nejsi z tech, kteri s kazdou blbosti litaji do servisu.Staci ti laserova vodovaha (delsi nez prumer kola), plocha pred a za autem (nejlepe vrata a zed v garazi), nejaky spalky na podlozeni vsech kol, pokud nemas kanal -je totiz pak nutne serizovat v jizdni poloze. Pak na plochy posvitit ze predniho i zadniho kola a poznacit si body.Podle namerenych hodnot pak serizovat. Delam to tak a na stk ok a gumy se sjizdeji rovnomerne.
X2, 2.1Td Break 1998 Exclusive, Pack: Electricité, Froid, 5.57l/100km
Ja to dělám pomocí 2 svářecích drátů , jen přenáší se vzdálenosti , je to taky přesné...
Xantia Break 1.8 16V r.v. 2000
-
Čau já to dělám tak že zajedu do servisu a za 500 kč to mám za 5 min. vyřešené bez starostí
2.1 TD dobrej motor
TRUCKER JIRKA píše:Čau já to dělám tak že zajedu do servisu a za 500 kč to mám za 5 min. vyřešené bez starostí
Tak na tebe sem vážně čekal
-
Ja mam trubku (momentalne medenou od topeni) plus zavitovou tyc s matkou a na kanale se to da takto seridit taky docela pekne a rychle.
TRUCKER JIRKA píše:Čau já to dělám tak že zajedu do servisu a za 500 kč to mám za 5 min. vyřešené bez starostí
Hmm . když na to máš, tak si to nech dělat za 500kč , stačí si jen poradit
Xantia Break 1.8 16V r.v. 2000
-
Po přečtení vašich odpovědí sen zamýšlím nad tím jak často děláte zbíhavost já mám auto 4 roky a dělal jsem ji jen jednou tak mě nějaký pětikylo vůbec netankuje. Dělat to klackem nebo smetákem tak to sme se vrátili do dob minulého století ale když jinak nedáte tak proti gustu žádný dišputát
2.1 TD dobrej motor
-
- Kontaktovat uživatele:
Toz to mi reknete, kde zjistujete na metrech ci tycich se zavitovkou uhel? Pac vsude co jsem nasel, byly hodnoty pouze ve stupnich, nikoli mm...
http://www.xantiaclub.cz/forum/viewtopic.php?f=22&t=575" onclick="window.open(this.href);return false;