Zdravím
Mám tu takovou zajímavost,už jsem měl málo LHM tak jsem jí dolil přesně tak, aby byl klobouček přesně mezi ryskami. Vše OK, jen po nějaké době (cca týden možná 2) to kontroluji a najednou to ukazuje, že je plná až nadoraz. Zároveň auto je znatelně tvrdší.
Moje vysvětlení je, že jedna koule je nejspíš v háji, ušel z ní dusík do systému a vytlačil část lhm zpět do nádrže. Myslím, že to zní celkem logicky co říkáte?
Jinak: Xantia X1 Berline 1,6i 1994 bez hydractivu 6 koulí 140 000km
Osobně mám podezření na zadní centrálku, protože pokud se nemýlím je tam proto, aby zadek nepadal při stání na brzdě, jenže ono si vzadu právě př stání na semaforech někdy sedá.
Díky
V nádržce přibyla LHM?? - vadná koule?
V nádržce přibyla LHM?? - vadná koule?
Xantia X1 1,6i, r.v. 1994, Bez hydractivu, 6 koulí, protipadací zámky
-
Re: V nádržce přibyla LHM?? - vadná koule?
kdyz rupne koule, LHM ubyde... Vzdy. dusik se nikam nevytlaci, promicha se s LHM a postupne "vybublinkuje"
Aha... díky
Ono je to stejně vlastně jedno stejně půjdou všechny koule na dofuk a budu dávat novou LHM, jen mě zajímalo čím by to mohlo být.
Ono je to stejně vlastně jedno stejně půjdou všechny koule na dofuk a budu dávat novou LHM, jen mě zajímalo čím by to mohlo být.
A dolíval jsi při max zvedlé poloze?
Xantia X1, r.v. 1997, 1.9TD, klima
Jojo v nejvyšší poloze.
Brzy někde nechám dofouknout koule, předek už skoro nepruží, a pak se uvidí.
Brzy někde nechám dofouknout koule, předek už skoro nepruží, a pak se uvidí.
Ještě jsem nad tím přemýšlel a nejspíš došlo pouze k tomu že se zasekl plováček v nádržce, vypadalo to pak, že je tam málo LHM, já jí pak dolil, kdy pak následně když se plováček rozhýbal začal ukazovat příliš mnoho.