Nesvítí potkávací světla
-
Nesvítí potkávací světla
Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně nefunkčnosti potkávacích světel.
Vyměnil jsem obě žárovky, překontroloval jsem pojistky vše ok ale světla stejně nesvítí.Nevíte někdo prosím co s tím?
Díky za jakékoliv rady.
měl bych dotaz ohledně nefunkčnosti potkávacích světel.
Vyměnil jsem obě žárovky, překontroloval jsem pojistky vše ok ale světla stejně nesvítí.Nevíte někdo prosím co s tím?
Díky za jakékoliv rady.
Xantia Break X2 1.9SDI s klima., rv. 1999
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesvítí potkávací světla
Pokud jsou žárovky a pojistky ok kouknul bych na páčku pod volantem dá se sundat bez sundavání volantu a proměřit ji
Xantia Break 2.0HDi 80kw
Subaru Impreza GT 2.0T 155kw
Subaru Impreza GT 2.0T 155kw
-
Je možné že by odešlo nějaké z relátek?
Relé tam žádný není. Kontroloval jsi správné pojistky? Pro pravé světlo je pojistka F 14 a pro levé F 15. Pojistky jsou v motorovém prostoru.
Kontrolka ti svítí? pokud svítí kontrolka, je to v pojistkách, žárovkách a nebo v patici u žárovek - může být špatná kostra. Pokud nesvítí kontrolka, hledal bych chybu v páčce.
MíraCB
Kontrolka ti svítí? pokud svítí kontrolka, je to v pojistkách, žárovkách a nebo v patici u žárovek - může být špatná kostra. Pokud nesvítí kontrolka, hledal bych chybu v páčce.
MíraCB
Xantia 1,9 TD 1999, C5 2.0 HDi 2011
-
Opraveno,vyřešeno.
Byla upadená kostra díky za rady...
Byla upadená kostra díky za rady...
Všechny zdravím, nebudu zakládat nové téma, když mám podobný problém.
Přestalo mi svítit levé přední potkávací světlo/dálkové, pravé svítí normálně. Vyměnil jsem žárovku ale nepomohlo. Koukl jsem na pojistky v motorovém prostoru a všechny se zdají OK, ještě zítra pořádně překontroluju, venku už je tma jak v pr... Nicméně nejde ani tlumené ani dálka, takže jednou pojistkou by to asi nebylo...
Díky za každou radu
Přestalo mi svítit levé přední potkávací světlo/dálkové, pravé svítí normálně. Vyměnil jsem žárovku ale nepomohlo. Koukl jsem na pojistky v motorovém prostoru a všechny se zdají OK, ještě zítra pořádně překontroluju, venku už je tma jak v pr... Nicméně nejde ani tlumené ani dálka, takže jednou pojistkou by to asi nebylo...
Díky za každou radu
Xantia X2 - 2.0i 16v
Koroze konektoru nebo kostry. Bez měřáku se radí bbě.
X1 break, 96´ 1.8i
C4 Coupé, 1.6 HDi 110hp
Xsara Coupé, 1.8i
Xsara 1.6i
C4 Coupé, 1.6 HDi 110hp
Xsara Coupé, 1.8i
Xsara 1.6i
Tak jsem debil já. Kontroloval jsem včera dálkový... no a logicky, když je prasklá potkávačka, tak nesvítí ani dálka...Njn
Xantia X2 - 2.0i 16v
Dobrý večer,
po zastavení na pumpě mi přestaly svítit potkávací světla.Dojel jsem domů na mlhovky s kombinaci dálkových.
Žárovky to nejsou, pojistky v motoru i pod volantem v pořádku, O kontakt na světle jde prozvonit s dálkovým, nesvítí kontrolka zelená, modrá po přepnutí spolu s dálkovými ano.
Vyměnil jsem páčkový přepínač pod volantem,koupený z druhé ruky a tlumená furt nesvítí.
Kde hledat dál?
po zastavení na pumpě mi přestaly svítit potkávací světla.Dojel jsem domů na mlhovky s kombinaci dálkových.
Žárovky to nejsou, pojistky v motoru i pod volantem v pořádku, O kontakt na světle jde prozvonit s dálkovým, nesvítí kontrolka zelená, modrá po přepnutí spolu s dálkovými ano.
Vyměnil jsem páčkový přepínač pod volantem,koupený z druhé ruky a tlumená furt nesvítí.
Kde hledat dál?
Tak jsem ještě vyměnil kabely spínací skříňky ,ale potkávačky nesvítí . Nejdou ani stěrače. Opravdu nikdo neví ,co by to mohlo být ?