Mlhovky-nesvítící a jiné problémy
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: hmlovka nesvieti
Taky čumím že se dá dostat k mlhovce od předního blikru sem si říkal že to jde jne sundáním celého nárazníku
v konektoru jsou jen + a - k oboum mlhovkám pokud ti jedna nesvítí a druhá ano tak je problém v kabelu mezi nimy je v nárazníku asi ho budeš muset sundat drží na dvouch šroubech z boku pod podběhem kola a třemi dole
v konektoru jsou jen + a - k oboum mlhovkám pokud ti jedna nesvítí a druhá ano tak je problém v kabelu mezi nimy je v nárazníku asi ho budeš muset sundat drží na dvouch šroubech z boku pod podběhem kola a třemi dole
Xantia Break 2.0HDi 80kw
Subaru Impreza GT 2.0T 155kw
No dá sa tam dostať v pohode cez tú smerovku noo a myslim že kabeláž k hmlovkám je ťahaná ľavou stranou čiže od ľavej hmlovky po pravú a zrovna hmlovka na vodičovej strane nejde, a keď som sa díval zo spodu káble sú ťahané v ohybnej hrubej trubke,, ten sa nemal ako poškodiť si myslím,, ako možnosť to je len zhadzovať v minusových teplotách narazník z auta a bez garáže to bude vražda a do kábla napätie ide keby bol seknutý bol by mrtvy a tým padom asi aj druhá hmlovka,,, hmmm a nemože to byť ešte nejaké spínacie relé?? hmlovky by mali mať si myslim nejaké relé. Akási záhada toto....
Xantia X2 (break) 2.0HDi 80Kw
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je divné ale problém máš opravdu v tom káblu že tam jde napětí naprázdno je možné ale jak připojíš spotřebič je na nule podle mého je problém v odbočce k první mlhovce možná se tam dostaneš když sundáš masku nebo ten kryt mezi světli ta ochraná trubička je rozřízlá takže voda se tam dostane podívej se určitě na tu odbočku v tom spoji bude problém
Xantia Break 2.0HDi 80kw
No takže hoši problém je vyriešený po vyše hodine dolovania kabeláže hmloviek z nárazníka som zistil, že chyba je skutočne v tom zelenom konektore. Prvýkrát keď som ho kontroloval som si to nevšimol,, ale pravdepodobne predošlý majiteľ do toho fušoval,, tesne pri konektore v trubke sa mu asi sekli drôty a pomerne nekvalitne to zaletoval a celé zabalil do izolačky,,, spoje časom zoxidovaly a dva boli odlomené. Takže spoje sú opravené, ošetrené a hmlovky zas svietia ako majú.. takže ďakujem za rady.
Xantia X2 (break) 2.0HDi 80Kw
Mám dotaz,odkud je dobrý volný přístup k tomu konektoru k mlhovkám .Nahoře je nacpaná baterka,dole v nárazníku je bufík.Jde se k tomu dostat bez sundávání nárazníku?
radiskp22 píše: potom som vybral predný blinker aby som sa k hmlovke dostal, ...
radiskp22 píše:Nie nie nepomýlil som sa, u Xantii 2 sa k prednej hmlovke dá najlepšie dostať keď sa vyberie von predná smerovka zo svetlometu rukou sa dá pekne nahmatať. Tadiaľ sa dá pekne aj žiarovka vymeniť,,:
Derby-Senda píše:Taky čumím že se dá dostat k mlhovce od předního blikru
radiskp22 píše:No dá sa tam dostať v pohode cez tú smerovku ...
A tohle si vyzkoušel
Pame taky jsem na to čuměl ale asi má pravdu zkoušel jsem to sice na autě kde chybí celej světlomet ale kupodivu se k té žárovce opravdu dá dostat zezhora. No dobrá informace po tolika letech
Problem se zapojenim prednich mlhovek
Ahoj. Potreboval bych prosim poradit. Mam xantii x2 r.v 98 1.9 td 66 kw. Zde na foru i na tom starem jsem nic nenasel. Jen utrzky nebo nefunkcni odkazy. Manzelce se povedlo zaparkovat auto do pangejtu a proto jsem resil koupi noveho narazniku. Povedlo se mi naraznik koupit s mlhovkami. Nevim jak je zapojit. packu jsem vymenil a dokonce i sviti kontrolka na palubce. Hledal jsem konektor co by tam mel byt ale nasel jsem jen jeden hnedy, tam ale nepasuje zase konektor zeleny od mlhovek a navic jsem tu nasel rozlozeni relatek u motoru a bohuzel to nesedi s tim mym autem. S elektrikou si moc nerozumim. Dodal bych foto pojistkove skrinky u motoru, ale je moc velike na vlozeni. diky moc
ok necham to zde
ok necham to zde
Xantia x2, r.v 98. 1,9td 66kw
Re: Mlhovky-nesvítící a jiné problémy
koukam ze mi tu asi nikdo nepomuze. Tak me zbyde dat auto do servisu , diky za rady
Xantia x2, r.v 98. 1,9td 66kw
Re: Mlhovky-nesvítící a jiné problémy
Nevím nečetl jsem všechny reakce, ale napadlo mě jestli nemáš v háji relé zapínání mlhovek. A nebo poměrně častý problém - páčku... ale spíš bych zkusil to relé...na páčce většinou začnou blbnout blinkry.