K čemu je tahle dioda
K čemu je tahle dioda
Myslím že název mluví za vše.Jen podotknu že pořád červeně bliká.
Zde link
http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... 10861.jpg/
Zde link
http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... 10861.jpg/
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: K čemu je tahle dioda
Já myslím že k ničemu.
Bude to jen něco co si předchozí majitel udělal.
Občas si tam lidi dávají tyhle svítítka jako odstrašení zlodějů (samozřejmě je to k ničemu)
Bude to jen něco co si předchozí majitel udělal.
Občas si tam lidi dávají tyhle svítítka jako odstrašení zlodějů (samozřejmě je to k ničemu)
ja ji mam taky. kdyz sem hledal co to je tak sem narazil ze to patri k alarmu nebo tak neco. ale je tam original z vyroby takze zadny dobastelni od nekoho.
Xantia Activa 2.0i 16V 97kW, Klima
scratcher píše:ja ji mam taky. kdyz sem hledal co to je tak sem narazil ze to patri k alarmu nebo tak neco. ale je tam original z vyroby takze zadny dobastelni od nekoho.
To sem si taky myslel,že to je k alarmu.Asi proto mi pořád troubí klakson Nevíš náhodou jak ten alarm odpojit???
jak to cely odpojit,tak to nevim, ale ten repracek alarmu (nebo spis celej ten alarm) je umistenej na pravy strane kousek u bocniho blinkru (je to takova cerna krabicka - je na ni psano textron), mozna by stacilo jen od nej odpojit konektor, a nebo kdyz se rozebere tak se da odpojit konektor toho repracku.
Xantia Activa 2.0i 16V 97kW, Klima
tak do toho nepolezu:-D Teď trochu z jiného soudku.Potřebuju napojit na svoji X1 uni dálku.Na původní infra příjmač se mi to nedaří tak bych potřeboval nějak popisek jak to zapojit v tunelu za ručkou.Na těch konektorech co tam jsou jsem našel plus a minus pol,ale dál ani rana.Neměl by někdo nějaký schema zapojení těch konektorů.Moc by mi to pomohlo.
-
- Kontaktovat uživatele:
nestačilo by tohle http://www.xantiaclub.cz/view.php?cislo ... 2006030003
Xantia Break 2.0HDi 80kw
Subaru Impreza GT 2.0T 155kw
Díky,ale nestačilo.Podle toho návodu jsem to zapojoval.Jenže po připojení mi v tý mojí dálce jen cvakají relátka a nic.a někde sem tady četl že to jde ještě namontovat přímo k jednotce centrálu co za ručkou.Ale nemůžu na těch konektorech najít ty signály na odemčení a zamčení
Já jsem uni dálku zapojoval podle toho článku na který dal odkaz Derby-Senda, ale měl jsem jiné barvy kabelů.A fungovalo to na první pokus.Uni dálku jsem neměl Jablotron.
Xantia X1,stříbrná metal.,1.6I,r.v.05/1995
-
- Kontaktovat uživatele:
podle mě jsou motorky ovladany jenom impulzem a otačí se + a - jde to jenom po dvou drátech stačilo by vzít LED diodu multimetr by nemusel impulz zaznamenat a skoušet pin po pinu odemykat a zamykat dokud dioda neblikne
Xantia Break 2.0HDi 80kw