Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JSW
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 7:02 am Předmět: Doplnění klimatizace - Plzeò |
|
|
Zdravím, mohl by mi někdo doporučit servis v Plzni či okolí ? Potřebuji doplnit klimatizaci a vyměnit čepy a ložiska na předku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ok2ucx
Založen: 22.2.2007 Příspěvky: 455 Bydliště: Zubří, východní Morava (Valašské království)
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 1:41 pm Předmět: Re: Doplnění klimatizace - Plzeò |
|
|
JSW napsal: | Zdravím, mohl by mi někdo doporučit servis v Plzni či okolí ? Potřebuji doplnit klimatizaci a vyměnit čepy a ložiska na předku. |
Kde konkrétně v Plzni, to ti z Valašska fakt neporadím , ale zkus obejít pár pneuservisů, tady to mívají, ovšem nikde žádná reklama, taky jsem sháněl a narazil jsem na tuto službu celkem náhodou.
Docela mě to i překvapuje, protože aut s klimou je dnes už docela dost, s tou automatickou mašinou je to prakticky bez práce (řekl bych podstatně snazší než přezout gumu) a vývar z toho bude celkem slušný, myslím...
Pavel _________________ Volvo S60 T5 Volvo V70 D5 VW Brouk 66 |
|
Návrat nahoru |
|
|
nepomucak
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 2:18 pm Předmět: |
|
|
cau skoušel si v plzni ATU myslim si že to je na rokycansky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
JSW
|
|
Návrat nahoru |
|
|
nepomucak
|
Zaslal: pá květen 02, 2008 1:13 pm Předmět: |
|
|
skus se ješte zaptat u toho atu a porovnej ceny kamoš pletil za přetesněni cerpadla na klimu a doplneni 2000 kč |
|
Návrat nahoru |
|
|
PEPA
|
Zaslal: pá květen 02, 2008 1:40 pm Předmět: |
|
|
Já jezdím na Bručnou ( teď ale nevím, jestli je to ulice Na Výsluní nebo V Kamení - jsou obě souběžné s Nepomuckou). Poslední návštěva v 6/2007 - odčerpání staré náplně, nová náplò včetně kontrastní látky + kontrolní návštěva po týdnu užívání = cca 1000,- Kč.
Tel. číslo bohužel někde zahrabané, protože jezdím kolem, vždycky se osobně domluvím na termínu.
Pokud si plzeòský, stačí na netu dát do vyhladávače autoklima a vypadne ti několik odkazů, jen si vybrat. _________________ Xantia 2, 99, 1,8i16V |
|
Návrat nahoru |
|
|
JSW
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|