Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
belcars
|
Zaslal: čt listopad 30, 2006 11:17 am Předmět: Odkódování originálního rádia |
|
|
Pokud by měl někdy někdo problém se zakódovaným orig. rádiem, může se na mě obrátit. tel. 776 550292, nebo icq: 233-791-120 a nebo ještě belcar@seznam.cz (Cena je 250,-) Myslím, že lidová..... _________________ X1, 1.9TD, 96 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jenda
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 2:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravím , četl jsem, že můžete odkódovat radio z Xantie 94, je to nějaký Blaupunkt. Já mám problém, že znám kód, ale nemohu radio dostat do stavu, kdy se tam objeví 4 nuly,abych mohl vložit kód.
Stalo se to po několika vložení kódu, asi špatně, mám totiž neúplně zobrazující display. V návodu jsem si přečetl, že mám radio odpojit od napájení a po jedné hodině, že budu moci vkládat opět kód. Poradíte mi prosím jak na to? _________________ JAKO |
|
Návrat nahoru |
|
|
Holfi Admin
|
Zaslal: so březen 17, 2007 11:34 am Předmět: |
|
|
Jenda napsal: | Zdravím , četl jsem, že můžete odkódovat radio z Xantie 94, je to nějaký Blaupunkt. Já mám problém, že znám kód, ale nemohu radio dostat do stavu, kdy se tam objeví 4 nuly,abych mohl vložit kód.
Stalo se to po několika vložení kódu, asi špatně, mám totiž neúplně zobrazující display. V návodu jsem si přečetl, že mám radio odpojit od napájení a po jedné hodině, že budu moci vkládat opět kód. Poradíte mi prosím jak na to? |
Neodpojovat, ale nechat aspoò hodinu zapnuté, pak by měl jít kód znova zadat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jenda
|
Zaslal: po březen 19, 2007 8:43 am Předmět: |
|
|
Díky, povedlo se. Taky mne to mohlo napadnout.
Nevite nekdo jestli se dá nějak opravit špatně ukazujíci display u radia? Chybí tam už moc jednotlivých segmentů, takže téměř nic nejde přečíst. Již jsem se ho snažil vyčistit a zajistit lepší kontakt,ale nebylo to nic platné. Je to originální radio, které je Blaupunkt.
Děkuji za případné rady . _________________ JAKO |
|
Návrat nahoru |
|
|
Máca
|
Zaslal: pá březen 23, 2007 10:02 am Předmět: |
|
|
Podle mě celkem bez šance jedině sehnat druhý stejný kterýmu jde displaj ale nejde třeba kazeta atd. prostě cokoliv jinýho ale display je OK |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Šidla
|
Zaslal: út březen 27, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, řešil jsem podobný problém s Clarionem 3035 a přes adresu
na www.autoradioservis.eu jsem vše vyřešil. Servis je v Horních Počernicích a ceny byly pro mne přiměřené. _________________ Tam kde všichni končí s pohodlím při jízdě, tam začíná Xantia |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jenda
|
Zaslal: st březen 28, 2007 6:44 am Předmět: |
|
|
Díky za rady. Pokoušel jsem se použít ten odkaz na www.radioservis.eu, ale nefunguje. ASi podniknu ještě napružení sponky, která drží pásek, který je přívodem k LCD a uvidím. Je pravda, že to má vliv, i když se mi nepodařilo zatím oživit celý display, ale jen spodní část.(asi 50% ) Dám zprávu. _________________ JAKO |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petr Šidla
|
Zaslal: st březen 28, 2007 11:06 pm Předmět: |
|
|
Jenda napsal: | Díky za rady. Pokoušel jsem se použít ten odkaz na www.radioservis.eu, ale nefunguje. ASi podniknu ještě napružení sponky, která drží pásek, který je přívodem k LCD a uvidím. Je pravda, že to má vliv, i když se mi nepodařilo zatím oživit celý display, ale jen spodní část.(asi 50% ) Dám zprávu. |
Zdravím, omlouvám se, správně je : www.autoradiaservis.eu
tel. 777 016 416, Auto Hifi Praha 9 Horní Počernice, Chvalkovická 21, 193 00
Baška _________________ Tam kde všichni končí s pohodlím při jízdě, tam začíná Xantia |
|
Návrat nahoru |
|
|
mr.norman
|
Zaslal: st červen 06, 2007 1:17 pm Předmět: radio |
|
|
zdravim dneska jsem si dovezl xantosku ze servisu, kde samozrejme museli odpojit baterii a ted mi nejde radio , kdyz tam dam code co mam na ty karticce tak se nic nedeje, nekdo mi rikal ze by to melo samo nabehnout, ale u me se nic nedeje, ma se to tedy necim potvrdit nebo to vypada ze mam chybny ciselny kod ? _________________ Xantia - Activa 2.0i 16.v (1996) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mamut
|
|
Návrat nahoru |
|
|
vseved
|
Zaslal: st červen 06, 2007 10:43 pm Předmět: |
|
|
Pokud se zadá 3x špatný kod tak se rádio zablokuje. Odpojit od zdroje alespoò na 24hod. Po Připojení bude požadovat kod. Zadat správný a bude fungovat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mamut
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 7:22 am Předmět: |
|
|
vseved napsal: | Pokud se zadá 3x špatný kod tak se rádio zablokuje. Odpojit od zdroje alespoò na 24hod. Po Připojení bude požadovat kod. Zadat správný a bude fungovat. |
O odblokování origo radia 3030 či 4030 je to napsaný o pár příspěvků vejš a pravdivě _________________ Break V6 3,0 750 Virago |
|
Návrat nahoru |
|
|
mr.norman
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 8:41 am Předmět: |
|
|
jj pk jsem to uz taky nasel, ale i tak diky, priste vic prohledam pak zeptam _________________ Xantia - Activa 2.0i 16.v (1996) |
|
Návrat nahoru |
|
|
wert
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 8:42 am Předmět: kód |
|
|
zdravím, potřeboval bych pomoct s odkodovaním radia Clarion PU2294B. Prej se dá zjistit kód i z nějaký databáze podle vin-ka karosérie. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ok2ucx
Založen: 22.2.2007 Příspěvky: 455 Bydliště: Zubří, východní Morava (Valašské království)
|
Zaslal: út srpen 21, 2007 1:55 pm Předmět: Re: kód |
|
|
Zdravím,
pokud snad není aplikovatelný postup na číslo C7000xxx z vlákna: http://www.xantiaclub.cz/forum/viewtopic.php?t=547 a jestli nemá někdo zmíněnou databázi (o čemž pochybuji, orig. servis Citroen? za kolik?), pak údajně není jiná možnost, než vyletovat EEPROM z rádia. Pozor, jestli je to opět typ 93C46 s otočeným pin-outem.
Vyčíst EEPROM programátorem a na adresách 0x4A a 0x4B je pak snad přímo pin rádia, aspoò toto jsem našel, když jsem hledal postup pro PU1562A. Tam mi to tak zafungovalo.
Pavel
wert napsal: | zdravím, potřeboval bych pomoct s odkodovaním radia Clarion PU2294B. Prej se dá zjistit kód i z nějaký databáze podle vin-ka karosérie. |
_________________ Volvo S60 T5 Volvo V70 D5 VW Brouk 66 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|