Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AJM
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 5:12 pm Předmět: D.O. |
|
|
Tak jsem byl dnes v Citroenu (Hlásek Č.B.), když jsem tý náně za pultem ukázal kastli od ovládání a řekl jsem, že chci novou, koukala na mě, jak kdybych měl tikadla a byl zelenej... Že prý to mají jen j vnitřkem a přijímačem za pět tisíc. Tak jsem se ani dál nerozčiloval... Kdo z výs to koupil v Citroenu a kde? Klidně si tam dojdu... _________________ Xantia I 18i 8V SX Break Athena 97´pack elecricité, pack froid, pack cuir, pack bois
Xantia I 18i 16V VSX pack electricité, pack froid 97´
Xantia I 18i 8V SX 94´
Xantia II 18i 16V SX pack visibilité, pack look, pack electricité, pack bois 99´ |
|
Návrat nahoru |
|
|
mr.norman
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 7:21 pm Předmět: Re: dalkac |
|
|
bog-fran napsal: | mr.norman napsal: | tak jsem nska prisel do citroenu a povidam jim ze bych si chtel objednat pouzdro na klic a oni ze neco kolem 2 stovek, rikam hm paradicka no a ze mi nefakci nejspis kvuli tistaku tak jestli mi muzou naprogramovat, cody mam a cislo tez takze no problem a oni jeeeje tak to bude za 6000kc, tak na ne a za co tolik penez ? a oni no to vite ve fabrice vam to musej naprogramovat a uz je to stary, ....tak za ty prachy si muzu koupit lepsi nez infra... uz jsem si delal nadeje ze budu otvirat an dalku |
to si snad děláš srandu... na favoritu jsem si dělal dálkový centrál sám a vyšlo mě to se dvěma ovladači,všehovšudy na 1200,- a půl dne na garáži... |
.. nejsem elektrotechnickeho zamereni, takze pro me je to dost nerealny ze bych si to pospajel dohromady a jeste to uvedl do provozu, jinak bych do toho citroenu ani nesel.
Ale ted me napada kdyby se tu nasel nejakej kutil z Prahy ktery by byl schopen to zprovoznit, tak mu rad zaplatim _________________ Xantia - Activa 2.0i 16.v (1996) |
|
Návrat nahoru |
|
|
carp
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 11:48 pm Předmět: Re: D.O. |
|
|
AJM napsal: | Tak jsem byl dnes v Citroenu (Hlásek Č.B.), když jsem tý náně za pultem ukázal kastli od ovládání a řekl jsem, že chci novou, koukala na mě, jak kdybych měl tikadla a byl zelenej... Že prý to mají jen j vnitřkem a přijímačem za pět tisíc. Tak jsem se ani dál nerozčiloval... Kdo z výs to koupil v Citroenu a kde? Klidně si tam dojdu... |
zkus boba automax Hulín _________________ carp X1break 1.8 |
|
Návrat nahoru |
|
|
bog-fran
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 10:25 pm Předmět: Re: dalkac |
|
|
mr.norman napsal: | bog-fran napsal: | mr.norman napsal: | tak jsem nska prisel do citroenu a povidam jim ze bych si chtel objednat pouzdro na klic a oni ze neco kolem 2 stovek, rikam hm paradicka no a ze mi nefakci nejspis kvuli tistaku tak jestli mi muzou naprogramovat, cody mam a cislo tez takze no problem a oni jeeeje tak to bude za 6000kc, tak na ne a za co tolik penez ? a oni no to vite ve fabrice vam to musej naprogramovat a uz je to stary, ....tak za ty prachy si muzu koupit lepsi nez infra... uz jsem si delal nadeje ze budu otvirat an dalku |
to si snad děláš srandu... na favoritu jsem si dělal dálkový centrál sám a vyšlo mě to se dvěma ovladači,všehovšudy na 1200,- a půl dne na garáži... |
.. nejsem elektrotechnickeho zamereni, takze pro me je to dost nerealny ze bych si to pospajel dohromady a jeste to uvedl do provozu, jinak bych do toho citroenu ani nesel.
Ale ted me napada kdyby se tu nasel nejakej kutil z Prahy ktery by byl schopen to zprovoznit, tak mu rad zaplatim |
určitě máš někoho známího,kdo by byl schopnej si s tim pohrát,tady je dobrej návod:
http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=montaz-dalkoveho-ovladani-jablotron&cisloclanku=2006030003
je to o to lehčí,že už tam vlastně jsou servomotorky a zapojená celá kabeláž.jenom nevim,kde seženeš samotný centrální jednotku s ovladačem,asi budeš muset koupit i servomotory.já na toho favorita použil tohle:
http://uni.autodoplnky.cz/centralni-zamykani-na-dalkove-ovladani-pro-4-dvere-s2494874
a byl jsem absolutně spokojenej.přišlo to s jiným ovladačem,viz. foto,což mě potěšilo,protože se mi líbil víc a byl fakt malinkej:
http://ukazto.com/img/21-06-07_2312.jpg _________________ r.v.95 1,9TD - už sešrotovaná |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|