Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nanarchie
|
Zaslal: pá červen 29, 2007 9:24 am Předmět: Imobilizer a žhavení |
|
|
Potřebuji radu ohledně zablokovaného kodoveho startováni(svítí současně zelená i červená dioda) a současně mi přestalo fungovat i žhavení. jedná se o xantii 1.9td r.v 96. Někde jsem četl,že při bloklém imobilizéru ty dvě současně svíticí diody signalizují,že nekomunikuje řídící jednotka s klávesnicí,ale co stím má společné to žhavení.Nevíte někdo jestli nemají tyto dva systémy nějaké společné místo,kde by byl problém? |
|
Návrat nahoru |
|
|
nanarchie
|
Zaslal: so červen 30, 2007 5:22 pm Předmět: |
|
|
odpovím si sám.Po týdnu hledání jsem objevil pod levým blatníkem jeden zelený drát,který byl jakoby nafouklí.Když jsem s ním začal manipulovat tak jsem zjistil,že je uvnitř uplně vyhnilý.Po spojení je vše funkční.akorát jsem ještě vyřadil kodové startování,které stejně akorát obtěžuje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivon
|
Zaslal: út červenec 17, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
nanarchie napsal: | odpovím si sám.Po týdnu hledání jsem objevil pod levým blatníkem jeden zelený drát,který byl jakoby nafouklí.Když jsem s ním začal manipulovat tak jsem zjistil,že je uvnitř uplně vyhnilý.Po spojení je vše funkční.akorát jsem ještě vyřadil kodové startování,které stejně akorát obtěžuje. |
Prosím Tě, potřebuji radu: Jak se kódování vyřazuje z činnosti nebo respektive zařazuje opět do činnosti. Koupil jsem Xantii a svítí pořád zelená. Je třeba znát původní kód nebo nějaký universální? Nikdo mi neporadil. Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|