Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JiRaY
Založen: 26.4.2007 Příspěvky: 1227 Bydliště: Praha,ale jinak bydlím v Xantii:-)
|
Zaslal: so leden 02, 2010 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dík,už mám dávno vyřešeno.Dal jsem to do servisu,a tam mi za nemalou cifru kapotu otevřeli.Nic nebylo zničeno,kapota jako předtím,patrně se tam dostali někudy od LP světla.
Teďka příjde ten for-lanko vyskočilo z toho závlačkového mechanizmu,takže jsem mu trošku přihnul ten zobáček,a stáhl to malou drcpáskou kolem toho spojení,zámky i lanko namazal,snad to už nevyskočí,je to na palici toto _________________ Citroen Xantia TurboD 96"
Citroen Xantia 2.0 HDI Exclusive 109k 99"
Citroen BX TurboD 92",voňafka:-)
HDi-Hodně dobrá investice |
|
Návrat nahoru |
|
|
pucholt
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 10:19 am Předmět: |
|
|
To by mě zajímalo - kolik si naúčtovali? A byl to autorizovaný servis? _________________ Citroën Xantia 2.0 HDI 2000
Citroën Xantia Break 18i 8V 1996 |
|
Návrat nahoru |
|
|
kapitán
Založen: 9.5.2009 Příspěvky: 243 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
To by mne taky zajímalo kolik jsi za to dal.Navíc poučení,abych se na to koukl a dopředu se na tuto eventualitu připravil .Toto se mi už párkrát stalo,naposledy na 405 a tam jsem to otevřel hrubým násilím (vyrval kapotu) a poté trochu zlobila a na ibize to mělo pak následek (po násilném otevření a opravě),že se mi při stokilometrové rychlosti otevřela. _________________ současnost
Xantie 18,i 16V rv 1998
minulost
P-405GRD break (papírově1,8TD)
Citroen BX14RE
Š105M
Seat Ibiza 1,8GLD
F125P 1300 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JiRaY
Založen: 26.4.2007 Příspěvky: 1227 Bydliště: Praha,ale jinak bydlím v Xantii:-)
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
No,stálo to 700kč-2 hodiny práce si za to účtovali,a pochopitelně jsem nemohl být přítomen opravě.
A to jsem chtěl jen otevřít kapotu,a vyměnit olej +vylít proplach co tam by a nahradit novou LHM,všechno jsem měl s sebou.
Auto jsem dostal opravené druhý den odpo,trvalo jim to den a půl.
Nebyl to autorizovaný servis. _________________ Citroen Xantia TurboD 96"
Citroen Xantia 2.0 HDI Exclusive 109k 99"
Citroen BX TurboD 92",voňafka:-)
HDi-Hodně dobrá investice |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|