Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Krasty
|
Zaslal: čt leden 14, 2010 10:11 pm Předmět: Kolísání otáček |
|
|
Zdravím všchny fandy xantií,nastalo nám zimní počasí a mě moje X1-1.8i break 97, občas nejde nastartovat a nebo neudrží volnoběžné otáčky. Nebo zase vylítne volnoběh na 2000 a po minutě, minutě a půl spadne na normál.
Na foru jsem se dočet něco o tom že by to mohlo být teplotní čidlo, tak se chci zeptat na nějaký názory ještě než se do toho pustím. Musím dodat že to v létě nedělá,ale jak nastane podzim a sychravé počasí a teploty klesnou tak je problém. Po ohřátí motoru to přestane. _________________ Xantia Break 1.8i 8v r.v. 97 |
|
Návrat nahoru |
|
|
kirkiz
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pucholt
|
Zaslal: pá leden 15, 2010 2:57 pm Předmět: |
|
|
Dopiš si jestli máš 8-mi nebo 16-ti ventil, taky by bylo dobré vědět, jestli ty otáčky blbnou za studena nebo jen s teplým motorem, nebo bez vlivu na teplotu motoru. Teplotním čidlem to samozřejmě může být u obou typů motorů, ale může to být i něco jiného... _________________ Citroën Xantia 2.0 HDI 2000
Citroën Xantia Break 18i 8V 1996 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Krasty
|
Zaslal: so leden 16, 2010 11:53 am Předmět: |
|
|
Sorry,je to 1.8i 8v a dělá to jen když je to studený. _________________ Xantia Break 1.8i 8v r.v. 97 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|