Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jira
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 7:28 pm Předmět: vynechává centrál |
|
|
Klucí, než budu něco hledat,třeba už to někdo řešil.
Někldy mi nezamknou - neodemknou levé zadní dveře.Někdy se to povede na druhý pokus jindy musím zavaklat ručním zámkem ( čudlem ve dveřích ) a pak to jde. Stane se, že to funguje třeba týden bez problémů.
Mám dojem,že to blbne víc při vyšší teplotě.
Tak co,má to už někdo za sebou.
Dráty, mechanika, gumovým krkem do dveří jsem teda zatím nezkoušel lomcovat.
Díky za tipy. _________________ jira - 1.9 TD 93
C5 2.0 HDI AUTOMAT |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mamut
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 10:37 pm Předmět: |
|
|
Jirko, já už to za sebou mám a skončilo to novým zámkem z vrakáče. Byl za 1500,- ale já mám superzamykání, takže dražší. _________________ Break V6 3,0 750 Virago |
|
Návrat nahoru |
|
|
jira
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 11:01 pm Předmět: |
|
|
No z toho mám právě obavy, že to rozdekluju a bude to fungovat,zadekluju a budu tam, co jsem byl.
Tak si asi nejdřív pořídím zámek a rovnou ho vyměním. _________________ jira - 1.9 TD 93
C5 2.0 HDI AUTOMAT |
|
Návrat nahoru |
|
|
sima
|
Zaslal: čt listopad 08, 2007 11:13 pm Předmět: |
|
|
Neporadím Jiro-páč mám děsnou pamě a mě to dělal zámek na pežotu 309-čili zámek evidentně jiný-furt a furt jsem nevěděl co s tím-vyndal namontoval zpět a zas nechodil-pak jsem si všiml takového čudlíku přímo na zámku-to když jsem ho znova vydělal ven-byl zaskočen-ten jsem rozhýbal a už to nikdy neudělalo-no zní to jak pohádka,ale tak to bylo... _________________ X2 1.816V 98LPG-vzducholoď
Komforák a nikdy jinak
AX-1.0-City-4 kvalt-r.v.92 fr.mini cooper |
|
Návrat nahoru |
|
|
Máca
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 2:14 am Předmět: |
|
|
dělá mi to samé ale jen v zimě a když mi dochází baterka v klíčích takže zkus nejdřív toto než začneš rozebírat určitě jste zkušenější než já ale toto jsem vypozoroval u sebe.... neřeším to prostě zamknu centrál a kouknu jestli se zavřeli všechny dveře.... jinak Mamute co je "superzamykání"? _________________ Máca and my white lady X1 1.8 16V r.v. 95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mamut
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 7:23 am Předmět: |
|
|
To je ještě jedna poloha zámku, kdy auto nejde odevřít po zamčení ani zevnitř. A tady jsou slova chytřejších:
"Superzamykání je doplòová funkce k dálkově ovládanému centrálnímu zamykání vozu. Aktivuje, resp. deaktivuje některé další systémy a funkce a zvyšuje tak míru zabezpečení vozu proti krádeži.
Do vozu s běžným systémem centrálního zamykání je poměrně snadné vniknout násilným způsobem - rozbitým oknem je možné zevnitř mechanicky uvolnit zamykání dveří a zpřístupnit interiér vozu. Systém superzamykání může v tomto případě vloupání do vozu výrazně znesnadnit, nebo zablokuje ovladače otevírání dveří zevnitř a přístup zloděje do vozu je tím pádem obtížnější. Funkce se aktivuje tlačítkem na klíči dálkového ovládání centrálního zamykání nebo otočením klíče v zámku daným způsobem." _________________ Break V6 3,0 750 Virago |
|
Návrat nahoru |
|
|
Máca
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 10:26 am Předmět: |
|
|
tý jo no valim bulvy co všechno se do xantie montovalo _________________ Máca and my white lady X1 1.8 16V r.v. 95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MILIN
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
Zlobil mě zámek v 5.dveřích,tak jsem koupil za 180 Kč od Jablotronu a chodí líp jak původní.Do zadních dveří by měl být ten samý,neřízený,dvoudrátový. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jira
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
Máca napsal: | dělá mi to samé ale jen v zimě a když mi dochází baterka v klíčích takže zkus nejdřív toto než začneš rozebírat určitě jste zkušenější než já ale toto jsem vypozoroval u sebe.... neřeším to prostě zamknu centrál a kouknu jestli se zavřeli všechny dveře.... jinak Mamute co je "superzamykání"? |
Tak zaprvé Máca. ..zkus...začneš... a najednou jste. Tak na vykání se vyprdni.
A zadruhé, Martine ty budeš mít asi pravdu s tou baterkou. Já mám asi korozi na baterce v klíčku, no ne asi, ale určitě, protože kolikrát když ráno příjdu k autu, tak musím fláknout klíčkem o okýnko,aby mi začal blikat ( vysílat ) .
No jdu to hned vyčistit a jestli bude po problému, tak máš u mne velké bezvýznamné + .
Milin , DO od Jablotronu jsem montoval do několika aut a fakt makaj dobře. _________________ jira - 1.9 TD 93
C5 2.0 HDI AUTOMAT |
|
Návrat nahoru |
|
|
Máca
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 11:44 pm Předmět: |
|
|
jíro nevykám, tobě jsem tykal a to "určitě jste zkušenější" bylo na tebe a na mamuta dohromady já jsem totiž línej psát interpunkci já taky musim občaz zamlátit s ovládáním centrálu aby začal zas vysílat bo ho chvíli zahřát v ruce jsem holt línej dojít koupit baterky no _________________ Máca and my white lady X1 1.8 16V r.v. 95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mamut
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 9:04 am Předmět: |
|
|
Teda jsem zmaten, příjde mi dost podivné aby se jedny dveře, jeden zámek z pěti neotvíral díky slabé baterce v ovladači. Přece ovladačem dám jenom impuls a zbytek provádí jednotka v autě napájená baterkou v autě. _________________ Break V6 3,0 750 Virago |
|
Návrat nahoru |
|
|
jira
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 9:20 am Předmět: |
|
|
No je to tak jak píšel Pavle, ale na druhou stranu,když máme oba stejné příznaky, tak dám nejdřív do cajku ovládání, protože jak mě se nechce rozdělávat dveře ... jak píše Máca ... sem línej a v listopadu obzvláš . _________________ jira - 1.9 TD 93
C5 2.0 HDI AUTOMAT |
|
Návrat nahoru |
|
|
Máca
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 10:33 am Předmět: |
|
|
Klucí mě to taky přijde divný no nicméně už se mi to stalo jednou příznaky jsou že ovladač centrálu je línej vyslat pořádnej signál takže s nim musíš trochu zaklepat aby se probral a otervřou se spolehlivě jen přední dveře a kufr zadní dveře buď jedny nebo oboje zůstanou zamčený když mi to začlo blbnout takle posledně tak jsem přehodil baterku z druhýho ovladače a najednou se zas otevíralo všechno jo divné uznávám taky bych řekl že je to blbost kdybych si to na vlastní kůži nezkusil.... _________________ Máca and my white lady X1 1.8 16V r.v. 95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MILIN
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
Jíro,nemyslel jsem celý ovladač centrálu Jablotron,ale jenom motorek! |
|
Návrat nahoru |
|
|
misak-plysak
|
Zaslal: út listopad 13, 2007 7:43 pm Předmět: |
|
|
Tak jako, u Fáčka mám taky super zamykání!! Sem dával asi před dvěma lety do Fáčka novej centrál a když sem ho tam namontoval už celej a zbejvalo mi jen domontovat zámek a dveře u řidiče, tak sem to potřeboval zkusit. No a jak sem tam dal ten zámek zpátky, tak se mi to u řidiček super zamklo, že mi to museli odemykat v servisu dva dny a stálo to ne málo € Tak že super zámek nemaj jen Xantie, ale tu tajnou třetí polohu mám i u Fáčka _________________ XANTIA HDi Break Hydractive Exclusive - Xantie roku 2010
XANTIA 2.1TD Break Hydractive 136PS - mrtvá... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|