Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Raww
|
Zaslal: so únor 09, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
petr h napsal: | Pokud nevíte o co jde a myslíte si že to někoho oslnuje tak si vemte dvě 5w žárovky a dejte je místo 21w žárovek na mlhovky
Potom zapněte světla a mlhovky a uvidíte že to nikoho neoslnuje a podle mě je to i pěkné.Radši si tam neuměle nacpěte žárovky než cihlu |
Rozhodně si nemyslím, že někoho oslòuješ... jen je to takovej "kolotočářskej tunning" _________________ X2 Break 2,1TD Exclusive, HA, KOMFORTi
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Studna
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 9:23 am Předmět: |
|
|
No mě se to líbí,nemyslím si,že je to kolotočářský tuning,Xa pak vypadá zezadu trochu jako amerika.
A i u škodovky už přišli na to,že světlo nemusí být jen nudný čtverec.
Takže kdo obdivuje ameriky,může si je trochu udělat na svý Xa,stejně jako já
A vy konzervativci prosím neoponujte. _________________ Xantia X2 Millésime Break 2,0 HDi 80kW mit bufik
|
|
Návrat nahoru |
|
|
petr h
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 9:47 am Předmět: |
|
|
mám fotografie jak tato ůprava světel vypadá a stručný návod i s fotkama jak to udělat.Pošlete mi někdo kdo umíte fotky nainstalovat meil na sebe já ti to pošlu a ty to zveřejníš.
Mám připravenej článek o kuloperu a přídavným osvětlením kabiny \světlo na stropě mezi clonítkama\ a pracuju na opravě bočních lišt.
Chci se s vámi podělit o zkušenosti ale nevím jak vám to zprostředkovat _________________ xantia rv.93 1.8i \babička\ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Máca
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 10:01 am Předmět: |
|
|
petr h napsal: | mám fotografie jak tato ůprava světel vypadá a stručný návod i s fotkama jak to udělat.Pošlete mi někdo kdo umíte fotky nainstalovat meil na sebe já ti to pošlu a ty to zveřejníš.
Mám připravenej článek o kuloperu a přídavným osvětlením kabiny \světlo na stropě mezi clonítkama\ a pracuju na opravě bočních lišt.
Chci se s vámi podělit o zkušenosti ale nevím jak vám to zprostředkovat |
eee co se domluvit s Holfim (admin) pak tyto články můžou být vyvěšeny na hlavní straně... _________________ Máca and my white lady X1 1.8 16V r.v. 95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
pucholt
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 11:47 am Předmět: |
|
|
Dutý hlavy jsou dutý a jak vidí originál světlo tak je ani nenapadne, že by mělo svítit jinak... Spíš naopak - jak zaregistrujou že na někkterých autech to svítí všechno, budou pak prcat jiný řidiče, že jinýmu to svítí lííííííííp... _________________ Citroën Xantia 2.0 HDI 2000
Citroën Xantia Break 18i 8V 1996 |
|
Návrat nahoru |
|
|
bog-fran
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 2:24 pm Předmět: |
|
|
tady je postup i s popisem,jak to dělal petr h.poslal mi je e-mailem s prosbou o zveřejnění tady.
a tohle je výsledek,opět od petra.
_________________ r.v.95 1,9TD - už sešrotovaná |
|
Návrat nahoru |
|
|
Martin Mad
|
Zaslal: po březen 10, 2008 12:30 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem uvažoval o předělání koncovejch světel na pátejch dveřích na koncový/brzdový. Když jsem se kouknul na žárovky, byly tam dvě 21W pro zpátečku a mlhovku a jedna dvouvláknová (!) 21-5W pro koncový světlo. Ta ale měla přívedenej kontakt jen pro jeden pól. (mimochodem všechny ty žárovky jsou Philips France, takže asi ještě origo z výroby) Toho by byl hřích nevyužít, takže jsem doplnil druhej kontakt do patice a teď už jenom rozeberu dveře a přivedu drát od třetího světla.
V další fázi bych chtěl ještě tyhle 4 žárovky vyměnit za "dvouvláknový" ledky. Nemáte s nima už někdo zkušenost? _________________ X2 1,8 16V Break 6/2000 metalíza Modrý Maurícius |
|
Návrat nahoru |
|
|
|