Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
fobosademos
|
Zaslal: čt září 17, 2009 10:34 am Předmět: cidlo ABS |
|
|
Nasiel som tu navod na vyrobu cidla na abs skusal to niekto?A to bol navod na zadne a ja mam v cudu predne su tie cidla rovnake alebo je tam rozdiel?Dakujem JARDA |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rumy
|
Zaslal: čt září 17, 2009 11:56 am Předmět: |
|
|
Já jsem si přední čidlo podle toho návodu vyrobil. Není úplně stejné jako to zadní, ale je podobné, já musel zkrátit magnety - psal jsem o tom v komentáři pod článkem. Spíš by možná ale stálo za zkoušku otestovat zda se dá použít čidlo z oktávky, které se dá sehnat nové do dvou stovek - viz http://www.xantiaclub.cz/forum/viewtopic.php?t=1698&start=15 . Pokud by fungovalo tak je to asi elegantnější řešení. Taky to budu muset řešit, protože se mi už zase občas rozsvěcí kontrolka, což vypadá, že je na odchodu jedno z čidel. Zatím nevím jestli to vyrobené nebo nějaké jiné, měřením to bohužel zjistím asi teprve až odejde definitivně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
fobosademos
|
Zaslal: pá září 18, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
Dakujem za radu a stym oktavkovim cidlom to fakt funguje? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|