Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jan Mikolas
|
Zaslal: so leden 16, 2010 8:36 pm Předmět: smrad a kour |
|
|
dobry den. prosim vas o radu. hledal jsem to tu,ale konkretne tento muj problem nenasel..
nejdriv jsem myslel,ze dosel olej,takze jsem ho dolil,ale presto se mi i po kratke jizde (predevsim kratke couvani,stani a opet treba jizda vpred) objevuje smrad v kabine, a kdyz otevru viko motoru, kouri se jakoby z prostoru mezi krytem motoru(zhruba tam kam se leje olej-resp.kousek vpravo od toho..)) a mezi prednim oknem..proste tam nekde.je to jakoby to slo odnekud zezdola,a je to smrad jako spalenina..prosim o radu.diky.H. |
|
Návrat nahoru |
|
![](templates/Glass/images/red/spacer.gif) |
PavelX2
|
Zaslal: so leden 16, 2010 9:05 pm Předmět: |
|
|
Asi ti netěsní víko ventilů a olej kape na výfuk . . . Nemáš v podpisu , co máš za auto . . . _________________ X2 1999 HDI 80kW Exclusive . . . repasuju alternátory |
|
Návrat nahoru |
|
jk
|
Zaslal: so leden 16, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
Na začátek bych uvedl pár informací: Co máš za auto? Co máš za motor? Co si našel pod krytem? _________________ X2 Berline, HDI 109k,'99 Exclusive. Hydractive II + komfort od I.F.H.S.
Honda CB600F - Hornet 2008, 75kW |
|
Návrat nahoru |
|
Jan Mikolas
|
Zaslal: so leden 16, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
jiste,zapomnel, prominte.
Mam Xa liftback r.96 motor 1.6i.. |
|
Návrat nahoru |
|
hombok
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
Tipl bych si, že je ucpaná hadice odvětrání klikové skříně. Kdysi jsem tento problém měl a olej se mi vytlačil vzadu na motoru pod těsněním a stekl na rozpálený výfuk. Jak bylo v autě snad nemusím popisovat. Přišlo mě to tehdy na asi 4,5 litru. Hlava dolů, srovnat, natlakovat a zpátky na motor. A přitom stačilo jen vyčistit tu hadici, pokud bych tehdy věděl, že se to stává. _________________ X1 2.0i VSX 94 |
|
Návrat nahoru |
|
Jan Mikolas
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 1:26 pm Předmět: |
|
|
znamena to tedy,ze ted uz je pozde na vycisteni hadic?nebo neni?nepochopil jsem to z teto posledni odpovedi..diky.. |
|
Návrat nahoru |
|
hombok
|
|
Návrat nahoru |
|
Holfi Admin
![](images/avatars/12124330045697d0114b75.jpg)
|
Zaslal: pá leden 22, 2010 1:06 am Předmět: Re: smrad a kour |
|
|
Jan Mikolas napsal: | dobry den. prosim vas o radu. hledal jsem to tu,ale konkretne tento muj problem nenasel..
nejdriv jsem myslel,ze dosel olej,takze jsem ho dolil,ale presto se mi i po kratke jizde (predevsim kratke couvani,stani a opet treba jizda vpred) objevuje smrad v kabine, a kdyz otevru viko motoru, kouri se jakoby z prostoru mezi krytem motoru(zhruba tam kam se leje olej-resp.kousek vpravo od toho..)) a mezi prednim oknem..proste tam nekde.je to jakoby to slo odnekud zezdola,a je to smrad jako spalenina..prosim o radu.diky.H. |
Dávno se zde řešilo, trošku hledat a číst.
http://www.xantiaclub.cz/view.php?cisloclanku=2006011601 |
|
Návrat nahoru |
|
|