Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bog-fran
|
Zaslal: út květen 08, 2007 9:07 pm Předmět: rozbitý vystřelovací klíč s DO |
|
|
xantie s dálkovým ovládáním centrálu,má vystřelovací klíč s ovldačem.ten mam ale značně zničený,klíč tam jen tak plandá,nedrží ani zavřený,ani otevřený,a ovládání je taky pryč,pod rozervaným gumovým krytem je tlačítko,který funguje jenom občas a docela blbě jde nahmatat.no prostě je to nepoužitelnej klíč,nepoužívám ho,ale přijde mi to škoda,když už to auto má.nevíte někdo,jestli mi někde vyrobí novej? _________________ r.v.95 1,9TD - už sešrotovaná |
|
Návrat nahoru |
|
|
ok2ucx
Založen: 22.2.2007 Příspěvky: 455 Bydliště: Zubří, východní Morava (Valašské království)
|
Zaslal: út květen 08, 2007 9:48 pm Předmět: Re: rozbitý vystřelovací klíč s DO |
|
|
Já mám k autu jen jeden klíč, takže poočku hledám, kde mi vyrobí repliku klíče. Je to (zřejmě) bez imobilizéru, tedy bez čipu.
Infračervené DO u mé X1 je "nekódované", tím myslím, že se vysílá stále stejný kód, tak jsem si zatím vyrobil repliku ovladače DO. S malým mikroprocesorem, jedním tlačítkem, jedním tranzistorem a jednou IR LEDkou je to hračka na jedno odpoledne. Teď to ještě namašlit do nějaké krabičky.
Pavel
bog-fran napsal: | xantie s dálkovým ovládáním centrálu,má vystřelovací klíč s ovldačem.ten mam ale značně zničený,klíč tam jen tak plandá,nedrží ani zavřený,ani otevřený,a ovládání je taky pryč,pod rozervaným gumovým krytem je tlačítko,který funguje jenom občas a docela blbě jde nahmatat.no prostě je to nepoužitelnej klíč,nepoužívám ho,ale přijde mi to škoda,když už to auto má.nevíte někdo,jestli mi někde vyrobí novej? |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
internetik
|
Zaslal: st květen 09, 2007 7:42 pm Předmět: Re: rozbitý vystřelovací klíč s DO |
|
|
bog-fran napsal: | xantie s dálkovým ovládáním centrálu,má vystřelovací klíč s ovldačem.ten mam ale značně zničený,klíč tam jen tak plandá,nedrží ani zavřený,ani otevřený,a ovládání je taky pryč,pod rozervaným gumovým krytem je tlačítko,který funguje jenom občas a docela blbě jde nahmatat.no prostě je to nepoužitelnej klíč,nepoužívám ho,ale přijde mi to škoda,když už to auto má.nevíte někdo,jestli mi někde vyrobí novej? |
Jestli máš jednotlčítkový tak stojí v citroenu 550,- obal (nový), ten tišák jestli nemáš můžeš si ho tam obědnat a nebo ti ho může někdo vyrobit a klíč ti udělá jakejkoli klíčník za 150,- _________________ X1 2.0i Hydro je to mrtvice protože pořád leží (Potkan)
Na Comfortech
X1 1,6i dívčí autíčko, pry její mazlík
Nissan Patrol GR 2.8TD, 6 hrnců, |
|
Návrat nahoru |
|
|
hami
|
Zaslal: st květen 09, 2007 7:52 pm Předmět: Re: rozbitý vystřelovací klíč s DO |
|
|
Já pouzdro jednotlačítkového objednával i s nýtkem a pružinkou u Boba v Hulíně, s poštovným to vyšlo něco kolem pětistovky. Vyklepneš čepelku klíče ze starýho obalu a předěláš do novýho |
|
Návrat nahoru |
|
|
bog-fran
|
Zaslal: so květen 12, 2007 4:10 pm Předmět: |
|
|
skusim to,dík za radu _________________ r.v.95 1,9TD - už sešrotovaná |
|
Návrat nahoru |
|
|
mr.norman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
carp
|
Zaslal: út květen 15, 2007 1:44 am Předmět: |
|
|
Dálkové je jednotlačítkové pro X1, dvoutlačítkové pro X2, před zrcátkem je senzor pro DO. Baterku mám v X1 DO CR2025 3V dva kusy. _________________ carp X1break 1.8 |
|
Návrat nahoru |
|
|
carp
|
Zaslal: út květen 15, 2007 1:45 am Předmět: |
|
|
A sehnat se DO dají v citroenu nebo u boba automax Hulín. _________________ carp X1break 1.8 |
|
Návrat nahoru |
|
|
mr.norman
|
Zaslal: út květen 15, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
carp napsal: | Dálkové je jednotlačítkové pro X1, dvoutlačítkové pro X2, před zrcátkem je senzor pro DO. Baterku mám v X1 DO CR2025 3V dva kusy. | dik a dva kusy baterky si myslel jako ze je mas doma nebo v klici ? ja tam mam misto na 1 beterku imho _________________ Xantia - Activa 2.0i 16.v (1996) |
|
Návrat nahoru |
|
|
hami
|
Zaslal: út květen 15, 2007 7:04 pm Předmět: |
|
|
To se Ti zdá, jsou naplácnutý dvě na sobě!!! Typový označení pouzdra klíče na X1 je tuším 9926 fe |
|
Návrat nahoru |
|
|
mr.norman
|
Zaslal: út květen 15, 2007 7:50 pm Předmět: |
|
|
tak to jsem zvedavej az to tam budu cpat _________________ Xantia - Activa 2.0i 16.v (1996) |
|
Návrat nahoru |
|
|
internetik
|
Zaslal: st květen 16, 2007 5:41 am Předmět: |
|
|
hami napsal: | To se Ti zdá, jsou naplácnutý dvě na sobě!!! Typový označení pouzdra klíče na X1 je tuším 9926 fe |
Já mám označení 9926.FH-1 (X1) _________________ X1 2.0i Hydro je to mrtvice protože pořád leží (Potkan)
Na Comfortech
X1 1,6i dívčí autíčko, pry její mazlík
Nissan Patrol GR 2.8TD, 6 hrnců, |
|
Návrat nahoru |
|
|
hami
|
Zaslal: st květen 16, 2007 8:29 am Předmět: |
|
|
Já mám označení 9926.FH-1 (X1)[/quote]
Jasný, 9926 fh, psal jsem to z hlavy...v citroenu podle toho označení věděli stejně kulový |
|
Návrat nahoru |
|
|
mr.norman
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 9:02 pm Předmět: dalkac |
|
|
tak jsem nska prisel do citroenu a povidam jim ze bych si chtel objednat pouzdro na klic a oni ze neco kolem 2 stovek, rikam hm paradicka no a ze mi nefakci nejspis kvuli tistaku tak jestli mi muzou naprogramovat, cody mam a cislo tez takze no problem a oni jeeeje tak to bude za 6000kc, tak na ne a za co tolik penez ? a oni no to vite ve fabrice vam to musej naprogramovat a uz je to stary, ....tak za ty prachy si muzu koupit lepsi nez infra... uz jsem si delal nadeje ze budu otvirat an dalku _________________ Xantia - Activa 2.0i 16.v (1996) |
|
Návrat nahoru |
|
|
bog-fran
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 4:16 pm Předmět: Re: dalkac |
|
|
mr.norman napsal: | tak jsem nska prisel do citroenu a povidam jim ze bych si chtel objednat pouzdro na klic a oni ze neco kolem 2 stovek, rikam hm paradicka no a ze mi nefakci nejspis kvuli tistaku tak jestli mi muzou naprogramovat, cody mam a cislo tez takze no problem a oni jeeeje tak to bude za 6000kc, tak na ne a za co tolik penez ? a oni no to vite ve fabrice vam to musej naprogramovat a uz je to stary, ....tak za ty prachy si muzu koupit lepsi nez infra... uz jsem si delal nadeje ze budu otvirat an dalku |
to si snad děláš srandu... na favoritu jsem si dělal dálkový centrál sám a vyšlo mě to se dvěma ovladači,všehovšudy na 1200,- a půl dne na garáži... _________________ r.v.95 1,9TD - už sešrotovaná |
|
Návrat nahoru |
|
|
|