Xantiaclub - Vše co jste chtěli vědět, ale báli jste se zeptat
|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomik
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 8:29 pm Předmět: predelavka xantie 1.8 r.v. 94 na automat ?? |
|
|
manzelka pujde na operaci prave ruky a 3 mesice ji bude mit zafacovanou a tedy normalniho razeni neschopnou. nutne ale potrebuje jezdit a tak jsem uvazoval o vymene manualu za automat. neni nejaka alternativa predelani, nechce se mi zbavovat se "overenyho" auta a atd.
predem dik za rady . |
|
Návrat nahoru |
|
|
carp
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 11:08 pm Předmět: |
|
|
Jestli chceš vyměnit setrvák, starter, pedály, řadičku a převodovku samozřejmě, můžeš. Jinou alternativou bych viděl pořídit něco malého v automatu, žena si zvykne a bude jí vyhovovat. Nebo osobního řidiče _________________ carp X1break 1.8 |
|
Návrat nahoru |
|
|
tomik
|
Zaslal: so červen 09, 2007 6:15 am Předmět: |
|
|
carp napsal: | Jestli chceš vyměnit setrvák, starter, pedály, řadičku a převodovku samozřejmě, můžeš. Jinou alternativou bych viděl pořídit něco malého v automatu, žena si zvykne a bude jí vyhovovat. Nebo osobního řidiče |
hmm. tak zkusim koupit druhou slusnou xantii v automatu z "DDR", a na chvili(nebo navzdycky) prehodim znacky
nejak jsem to tusil ze to je schiza, jen jsem to potreboval "odklepnout" ..
nejakej tip na "dovozce" nebo kam pro ni vyrazit ?
tomik |
|
Návrat nahoru |
|
|
pucholt
|
Zaslal: so červen 09, 2007 7:59 am Předmět: |
|
|
Podívej se na www.mobile.de nebo autoscout24.de Určitě tam něco pěkného bude. _________________ Citroën Xantia 2.0 HDI 2000
Citroën Xantia Break 18i 8V 1996 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|